Yritys

Ykköspuu on Kontiolahtelainen hirsirakentamisen erikoisosaaja ja hirsirakennusten valmistaja. Ykköspuun perusti puumestari Risto Kettune vuonna 1983. Hänen jäädessä eläkkeelle 2008 vetovastuun otti liki 10v ykköspuuta palvellut Arto Pottonen.

Arto oli palvellut asiakkaita Ykköspuussa likiki sen 10v. Ja mukaan yrittäjäksi tuli Arton vaimo Sari. Hän oli ennen pyörittänyt omaa edustusliikettä rakennustarvikkeiden parissa, sekä toiminut kiinteistövälittäjänä.

Vuosien saatossa, päiväkahvi pöydän ääressä oli noussut keskusteluun tulevaisuus ja yrityksen jatko. Päätös yrityskaupoista kypsyi ja Riston 60v. päivien kynnyksellä marraskuussa 2007.

Ykköspuun tuotanto koostuu hirsisistä rakennuksista niin o-toloista kuin huviloista ja erinäisistä piharakennuksista. Saunasta, aittaan ja kaikkea siltä väliltä.

Hirsivaihtoehtoja on valittavanasi 280mm jämerästä lamellihirrestä ohuempaan 113mm lamellihirteen. Sekä tuotannosta löytyyvät 58-120mm masiivihirret. Riippuen käyttötarkoituksesta.

Omat toiveet ei Ykköspuulla hetkauta. Ykköspuulla on opittu vastaamaan asiakkaan yksilöllisiin toiveisiin. Tuotanto taipuu asiakkaan tarpeisiin ja toimitus sisältöön voit itse vaikuttaa. Kerro mitä tarvitset, räätälöidään paketti sen mukaisesti.

Ykköspuu perustettu 1983, omistajan vaihdos 2007, uusi hirsilinja 2012. Laajentumisen myötä tehtaanedustajat aloittivat 2017. Tulevaisuus on arvoitus se selviää päivä kerrallaan. Sammaloitumaan ei ole tarkoitus jäädä.

Emme ole suurin ja kaunein,  se mitä meillä tehdään, se tehdään sydämellä perheenne parhaaksi.                                Asiakas on meille tärkeä, haluamme palvella juuri Sinua.                         

Asiakas on meille tärkeä, haluamme palvella juuri Sinua!
Yhteistyötä odottaen Sari ja Arto Pottonen